Туристически статии

Релакс по женски в спа център в Златни пясъци

Време за себе си. За много дами това звучи като мираж. Особено когато станат майки жените трудно успяват да намерят няколко часа, в които никой да не ги безпокои. А както знаем, за да бъде един човек пълноценен за другите, трябва да се грижи на първо място за себе си. 


Ще успеете ли да “си откраднете” няколко дни за отдих през лятото? Организирайте тази година една по-различна почивка. Обадете се на близки приятелки, отправете се към морето и посветете няколко дни само на себе си. Поглезете се по женски. 


Подходяща опция, ако искате да съчетаете релакса с море, е Златни пясъци. Курортът се намира до Варна и ще ви предложи всичко нужно за една отпускаща ваканция. Най-добре е да потърсите хотел в Златни пясъци със спа център. А ето и няколко идеи как да се възползвате от почивката си максимално:


Посетете сауна и парна баня

Сигурни сме, че ще се съгласите, че престоят в сауната и парната баня е приятен. А знаете ли, че освен наслада, той носи много ползи за организма? Сауната въздейства благоприятно върху цялото тяло. Няколко посещения за достатъчни, за да укрепите имунната си система и да се насладите на по-чиста и сияйна кожа. Неслучайно финландците казват, че сауната е болницата за бедняка. Положителното ѝ въздействие се усеща и върху костната и сърдечно-съдовата система. Различни проучвания показват, че влияе добре при проблеми с мускулите и ставите. 


Подарете си масаж

Подходящ хотел, разполагащ със спа център Златни пясъци, е хотел Елена. Там може да се насладите на на различни видове масажи, които да отпуснат тялото и съзнанието ви. Добрият масаж ще ви зареди както психически, така и физически. Ще успокои мускулите ви и ще елиминира натрупалия се стрес. Ще се чувствате едновременно отпочинали и заредени с много енергия. Затова нашата препоръка е да не пропускате да се отдадете на масаж по време на почивката си.


Поглезете се с терапия за лице

Сигурни сме, че ще се съгласите, че начинът, по който изглеждаме, влияе на начина, по който се чувстваме. Ето защо ви насърчаваме да си подарите процедура за лице. Има различни видове терапии. Подберете най-подходящата за вас според вида на кожата ви и според това какво искате да постигнете. Може да изберете такава за дълбока хидратация, почистване на лицето или изглаждане на несъвършенствата например. Каквато и да изберете, ви гарантираме, че след процедурата кожата ви ще е еластична, мека и сияйна. А това със сигурност ще се отрази на самочувствието ви. 

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!