Туристически статии

Почивка в Слънчев бряг all inclusive: Мечтаната морска ваканция

Лятото е тук и ви кани да му се насладите. Солени дълги дни и безкрайни водни забавления. Досетихте ли се? Говорим за мечтаната лятна почивка в Слънчев бряг all inclusive. Най-големият морски курорт в България, с дългите си златисти плажове и приятна обстановка, има чудесни предложения за всички, които предпочитат почивка all inclusive. В днешната статия ще ви разкажем за тях, както и за един от най-предпочитаните хотели там.


От откриването си в късния период на 50-те до ден днешен Sunny Beach, както още е известен курортът, привлича и посреща туристи от цял свят. Чуждестранните почиващи се влюбват в прекрасната локация, красотата на плажовете, вкусната храна и ниските цени. През годините Слънчев бряг се превръща в любимо морско кътче с интернационална атмосфера и много забавления за всякакви възрасти. Все повече е предпочитан и от българските туристи. Курортът предлага разнообразие от дневни активности – уиндсърф, гмуркане, разходки с лодки, а за купонджиите става безпрецедентно място за нощен живот.


Разрастването и адаптирането на курортния комплекс създава възможност за хотелиерите да развиват бизнеса си все повече. Освен всичко останало, което ви се предлага в “Слънчака”, получавате и огромен избор от места за настаняване. Но нека си признаем: В днешно време, предвид че почивката е толкова кратка, повечето хора предпочитат настаняване ол инклузив. Удобството да имаме всичко на една ръка разстояние, да платим предварително, да спестим пари, да не обмисляме внимателно следващата си стъпка ни носи чувство на релакс и безгрижие.


Ако все още не сте намерили своето място за лятната ваканция, ние имаме предложение. Ще ви разкажем за любимата на туристите Лонгоза: Четиризвезден хотел с отлични предложения за незабравима почивка в Слънчев бряг all inclusive. В близост до златните плажове и солените вълни, хотелът е перфектен както за семейна почивка, така и за романтично бягство от ежедневието. С ол инклузив пакетите на хотел Лонгоза получавате богато изхранване, алкохолни и безалкохолни напитки, шоу кукинг и тематични вечери.


Базата на хотела пък ви посреща с уютни и просторни стаи, различни видове заведения, детски кът и зала за игри. На ваше разположение са също басейн с детска част и приветлива градинска зона. Сигурни сме, че, без значение целта и продължителността на вашия престой на морето, ще си тръгнете доволни от хотел Лонгоза и Слънчев бряг.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!