Златни пясъциХотели

Хотел Хелиос СПА – Златни Пясъци

Информация за обекта
  • Хотел Хелиос СПА
  • Адрес: Варна, Златни пясъци
  • Телефон: 052 355 697

Хотел Хелиос Спа и Ресорт е сред новите лукс комплекси на Златни пясъци притежаващ Спа център който е сред най-големите в Златни пясъци. Разположен на 200 м. от плажа сред зеленината на паркът на Златни пясъци, само на 15 мин. с кола от Варна и само на 30 мин. от летището.

Заедно с басейните, зелените площи, спортните съоръжения и развлечения хотелът има площ 33 000 кв.м. и предлагащ настаняване в общо 404 апартамента, фамилни стаи и стандартни. Фамилните и стандартните стаи имат разтегателен диван, който може да се преобрази в комфортно легло. Апартаментите с една и с 2 спални помещения имат втора баня, просторна всекидневна, кресла и дивани както и условия и средства за приготвяне на топли напитки. Гостите се възползват и от услуги като шампанско при пристигане, високоскоростен интернет, пресни плодове. Стаите без значение дали са единични или апартаменти в хотела имат с тераса с маса и столове с поглед към морето или парка. Баня с душ или вана, климатична инсталация с възможност за идивидуално регулиране на темпертурата в стаята, 25-инчов телевизор, кабелна телевизия, гардероб, голяма удобна спалня или 2 легла за по двама, сешоар, директен телефон, мултифункционално бюро, кресло, минибар, голямо огледало в което можете да се видите в цял ръст, 24-часово обслужване по стаите.

Хотел Helios Spa и Resort осигурява множество забавления като програма с анимация, голф, плуване, тенис, плажни развлечения, и много други. В Helios Spa и Resort за най-малките гости има специални грижи, като им биват организирани забавления, включващи игри и спорт.

На разположение на почиващите в хотела е помощник Мениджър денонощно, бюро за връзка с клиенти, сейф, обменно бюро, детегледачки, банкетни и конферентни зали, безплатен паркинг за гостуващите, туристически офис, химическо чистене и пране, лимузина до летището или такси, магазини, мини влакче, лекар, салон за красота.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!