Златни пясъциТуристически статии

Курорт Златни пясъци примамва в разгара на летния сезон туристи от цяла Европа

Също, както името му говори златото е в него, но не златни находища, а Златни пясъци. Морския курорт блести, както с името си и навява за нещо луксозно, стилно, изискано и красиво, така и с топлото европейско посрещане.

Лазурен бряг, чиста брегова ивица, бисерни солени води – няма как туриста да не остане в плен на такова предложение.

Историята на Златни пясъци датира години по-рано. Разположен до морската столица Варна и недалеч от Приморско, Златни пясъци има свой автентичен подпис. Хотели на Златни пясъци по сходен на етикета му начин предлагат изисканост, най-високи нива на обслужване и компактни и удобни условия за своите гости. Те са всичко онова, което търси модерния човек.

Из местността на курортен комплекс Златни пясъци може да се видят Природен парк, който е уникален по същността си. Той е запазил богат животински и растителен свят, в които десетки редки видове са намерили убежище. Подобно място радва и малки и големи и е една от естествените атракция на комплекса.

http://bghoteli.eu/златни-пясъци/хотели

Хубавото е, че от морската градина парк може да се види, цялото съвършенство на морето. Разкриващо се като на панорама, едва ли ще остане личност, която да не се прехласне по гледката.

Курорт Златни пясъци примамва в разгара на летния сезон туристи от цяла Европа. Климата в тази част на страната допринася за съвършени условия по време на лятната ваканция, а обслужването на хотели Златни пясъци гарнира всичко това в духа на съвремието.

Музика, танци, светски събития, концерти, фестивали, състезания и още много приключения за любителите на щури веселия.

И като заговорихме за вселия по българското черноморие, Златни пясъци е едно от местата, които предлагат такива с „лопати да ги ринеш“. Много водни пързалки за малки и големи, голф игрища, водни колелета и още и още.

За пътешествениците курорта предлага възможност да за разходка. Изкачване до скалния манастир „Алджа манастир”, а за почитателите на светския живот и охолства десетки клубове, казина, дискотеки и нощни барове са на разположение до ранните часове на нощта.

Не малко са водните атракции на курорта, които обещават незабравими мигове на посетителите с по-неспокоен дух. Добрата репутация на Златни пясъци се дължи от възможностите, които предлага на всеки с различен вкус и предпочитания.

Малко са хората в наши дни, които не биха се подали на поне едно от разкошните удоволствия, които предлагат Златни пясъци, а с настаняване в хотели в Златни пясъци, „златната верижка-почивка“ ще е напълно завършена за нуждата на всеки.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!