Златни пясъциТуристически статии

Златни пясъци – златния курорт на България

Както самото име подсказва курорт Златни пясъци, сякаш е златното находище на страната. Може би не е случайност името му, а за всичко това доказателство са многото лукс и красота.

Намиращ се на лазурния бряг на черноморската ивица, Златни пясъци е един от първенците по луксозни условия, хотели Златни пясъци са едно от доказателствата. Всеки от тях предлага разкош, стил, класа, изисканост и модернизъм. И ако някои вече смята, че Златни пясъци е само за най-богатите тук греши. Този курорт предоставя съвременните условия, от които се нуждае българинът. Приятна, разтоварваща среда, придружена от много удобства, професионално обслужване и чудната прелест, на която само природата е способна.

Историята на Златни пясъци датира от много години по-рано. През всичките тях този курорт е градил репутацията си и е съхранявал имиджа си.

На немного разстояние от него се намира Приморско, а водите до морския бряг, които заливат и Златните пясъци са бисерни и чисти, пясъка е златист и фин, климата предразполагащ идеални морски условия за чудесна почивка, която можете да откриете тук.

В курорта Златни пясъци се намира живописен природен парк, богат на множество растителни видове, редки представители от животинското царство.

Из околността могат да се обходят туристически еко маршрути, да се зърнат старинни чешми и природни пейзажи.

Сред атракциите на Златни пясъци са водно колело, забавления и екстремни водни спортове, шумни дискотеки и клубове. Курорта има с какво да зарадва всеки свои гост.

Всеки един от хотели в Златни пясъци предразполага за пълен релакс, почивка, придружени от забава и веселие.

Недалеч от Златни пясъци се намира и местността „Алджа манастир“, със своят скален манастир. Той е едно от автентичните по рода си места.

Визитката на този български курорт е така изпъстрена, че едва ли може да се обгърне само в няколко реда, повече информация и резервации могат да предоставят и самите хотели в Златни пясъци.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!