ЗабележителностиЗлатни пясъци

Яхтеното пристанище на Златни пясъци

Яхтеното пристанище на Златни пясъци ще ви предложи три пирса напълно оборудвани и повече от 100 места с охрана за швартовка на вашите яхти, като има възможност за закачане на електричество и водопровод. Тук можете направите разходка по море или да чартирате яхтата си.

Децата Ви ще бъдат радостни както никога досега с детските дискотеки, както и от срещите си с любими герои в куклените спектакли. Почивката на децата Ви ще е наистина прекрасна с многобройните детски басейни, гигантският шах, водни пързалки или с емоциите на картинг пистата.
Когато Вие спортувате или се отдавате на приятни мигове от почивката си детето Ви ще е под сигурните грижи на възпитателите от множеството центрове за деца на Златни пясъци. Работещите в комплекса аниматори ще изпълнят времето на децата Ви със забавления и специални програми.

За любителите на хазарта има игрални автомати, рулетки, блек-джек и още множество игри провокиращи истински хазартен дух.

В Златни пясъци вие ще бъдете в центъра на безконечен летен празник. А с падането на нощта стартира една безкрайна фиеста от звуци, светлина и нощни веселия за всички. Вариететни програми наситени с южен темперамент, прекрасна кухня и изтънчени напитки ще ви увлекат без да разберете в един нескончаем празник под нощтното морско небе.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!