Интересно

Чисто ново гаражче

Скъпо удоволствие е днес парко-мястото. Дори в нетолкова централните квартали на София е трудно понякога даже да си паркираш колата пред блока! Затова се радвам, че съм един от късметлиите, който не само живее в къща, ами си има и собствен гараж.
Това се нарича свобода! Гаражчето ми е 3х6м и ми върши чудесна работа. Е, колата на жена ми трябва да стои отвън, но никога няма пълно щастие, поне за нея де :)) Та обичам много гаража си и макар всичко там обикновено да е много мръсно и разхвърляно, си намирам нещата много по-лесно, отколкото когато жена ми-чистофайницата вземе, че го подреди по неин си модел, макар да не ползва нищо от там.
Наскоро решихме да сменим вратата, защото е остаряла и вече износена. А и е много по-приятно, особено с наближаващата зима, тя да се отваря сама и с дистанционно, отколкото да се слиза от колата и същото действие да се извършва ръчно.
Проучихме фирмите за гаражни врати и избрахме SecdoorIndustry & Home – българска фирма с повече от десетилетие опит, чиито врати и автоматики са европейски. Дадохме размерите, избрахме си варатата и преди няколко дни дойдоха да ни я монтират, сега изглежда супер и е все едно си имам едно чисто ново гаражче. Та ето, да ви се похваля. А който ме знае къде живея – да заповяда на гости коя да е вечер, да почерпя по една ракия :))

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!