Интересно

Екологичен интериор на селска къща

Светъл и ярък проект. Много дърво, много зеленина, много текстил, много уютни текстури, много свободно пространство. Къщата е лесна за дишане! Такова предложение е идеално за почитателите на природата, романтизма и свободата.

Правилният дизайн в разбирането са замислена функционалност в стилната обвивка!

Особености на проекта: естественост и яркост

Това представяне на интериорния дизайн показва как в една къща може да дадете на всяка стая индивидуалност, запазвайки стилистичната си цялост. За това е избран единственият правилен начин: да се използват естествени цветове и естествени материали.

Опитайте и вие като започнете с общо почистване на мазета и тавани и стигнете до вътрешността на жилището си.

Нюанси на пролетно небе и спокойно море, златист пясък и сребристи камъчета, свежа зеленина и нежно слънце се съчетават в различни пропорции, придавайки на всяка стая специална атмосфера.

Изобилието от дърво и естествен текстил не е нова техника, но винаги ефективна: стаята, декорирана по този начин, веднага вдъхва спокойствие.

Тъй като едно от желанията на клиентите беше максимална практичност, декорът беше сведен до минимум.

Вместо декорации – игра на текстури: дърво, голямо разнообразие от тъкани, метал, стъкло и килими – комбинация от контрастни повърхности създава обем и прави дори минималистичен състав богат в други отношения.

Друга функционална характеристика: преградата между кухнята и хола, през която помещението може да бъде комбинирано или разделено по всяко време.

Вътрешна украса: екологичен интериорен дизайн

Клиентите искаха екологичен интериор с минималистичен интериор. Къщата е предназначена за постоянно пребиваване на двойка с едно дете.

Леглото в родителската спалня е с нисък подиум. Вместо традиционните нощни шкафчета в интериора на спалнята са построени конзоли за нощни лампи и съхранение на лични вещи.

Може към това да се добави вътрешен спален чувал в еко-стил

В цветна среда бяла стена неочаквано се превърна в акцент – може да я украсите с картина или минималистичен килим.

Представянето на интериорен дизайн в интериор на хотели също може да се забележи често в подобен ред. Това какво избирате за вас и вашите любими хора определя комфорта през цялото време.

Полезна информация и съдействие по всеки проект за дома може ад получите от тях: depo.bg.

Покажи още
Back to top button
error: Content is protected !!