Заведения

Хотелите в Златни пясъци предлагат различни условия за пълна почивка, съчетана със спорт и развлечения като тенискортове, стадиони за мини-голф, баскетбол и волейбол, водни аквапарк, пързалки, и атракции. В Златни пясъци ще намерите и поща, бюра за обмяна на валута, места за медицинска помощ, балнео и фитнес центрове, където можете да релаксирате или да проведете курс за лечение с различни лечебни процедури, лековита кал, минерална вода или водорасли.

В природният парк на „Златни пясъци“ се пазят застрашени животински и растителни видове. Има изградени са пет маршрута за туристи през Златни пясъци, които преминават през кътчета за отдих, стари чешми, места с красиви изгледи към морето. Историческото наследство което може да се види в парка обхваща голям период назад във времето. Първите намерени останки са от античността като историята може да се проследи чак до късното средновековие.

Територията на курортен комплекс Златни пясъци е защитена местност (резерват). Района на курорта е уникален със своята крайморска растителност както и с растителните видове намиращи се в тази област.

Лято 2014 не е далеч и няма време за губене. Не пропускайте да грабнете намалението, което хотелиерите предлагат при ранни записвания. Хотелите ще Ви посрещнат с топъл прием, професионално обслужване, приятна обстановка и множество забавления които ще гарантират приятните мигове за вашата почивка в Златни пясъци. Ще откриете и пакети all inclusive в хотелите на Златни пясъци които включват всичко необходимо за незабравимото преживяване на почиващите в хотела. През пролетния сезон всички туристи могат да се възползват от невероятните промоционални оферти за Великден 2014.

Коментирай